Welcome message!
TWEEDE AFPRIJZING : -20% -30% -50%

Is online betalen veilig?

Ja, zeer veilig.
Absolutely Golf & Fashion laat de veilige afhandeling van online betalingen uitvoeren door Paypal en/of Mollie.
Als een van de marktleiders op gebied van online betalen bij e-commerce garandeert Mollie u een 100% veilige afhandeling.
Noch Absolutely Golf & Fashion noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien.

Met Paypal kan je direct d.m.v. uw Paypal account je bestellingen betalen. Deze service is gratis.  Meer info via www.paypal.com.

Met Mollie kan je direct d.m.v. Bancontact / Mister Cash, kredietkaarten, iDeal of Sofort banking je bestellingen betalen. Meer info via www.mollie.be.

Beide services zijn gratis.

 

Hoe betaal ik het best?

Bancontact / Mister Cash / kredietkaarten
Je hebt de mogelijkheid om via Bancontact / Mister Cash / kredietkaarten je bestelling af te rekenen. Je voert eerst je kaartgegevens en pincode in, vervolgens dien je akkoord te gaan met de Bancontact / Mister Cash / kredietkaarten betaling  door op “valideer” te klikken. Onderbreek de pagina niet, je wordt automatisch naar de volgende webpagina verwezen. Wanneer de tekst ‘Transactie voltooid’ is verschenen, heb je correct betaald.

PayPal
PayPal is een betaalsysteem voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling. Om te betalen is alleen uw e-mailadres nodig dat voordien gekoppeld werd aan een PayPal-rekening (gekoppeld aan de bankrekening / creditcard).

iDEAL (Nederland)
Via iDEAL (enkel voor Nederlandse klanten). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Wenst u een factuur?

Wenst u voor uw aankoop een factuur te ontvangen, dan dient u dit aan te duiden bij het plaatsen van uw bestelling.
De factuur wordt u achteraf (na levering van uw bestelling) toegestuurd via e-mail.
Facturen worden enkel opgemaakt indien een geldig BTW-nummer wordt opgegeven.

Wat is de leveringstermijn?

Alle bestellingen worden verstuurd vanuit België.
Voor de levering van uw order doen wij een beroep op het koerierbedrijf bpost.
Producten die op de website zijn vermeldt zijn meteen uit voorraad leverbaar. Mocht dit om één of andere reden niet zo zijn, zullen wij u onmiddellijk hiervan op de hoogte brengen.

Na ontvangst van uw bestelling en betaling wordt uw order zo snel mogelijk klaargemaakt voor verzending. Normaalgezien bedraagt de bezorgtermijn tussen de 3 en 5 werkdagen.
Expresszendingen zijn mogelijk, tegen meerkost. Gelieve in dat geval contact op te nemen met de klantendienst via het contactformulier.
Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per e-mail verwittigd.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor de levering van uw bestelling zijn afhankelijk van het land waar wij uw pakket naartoe moeten sturen.

Het land van levering moet altijd overeenkomen met het land van aankoop.

U vindt hieronder de lijst van de landen waar wij leveren en de respectieve tarieven. Andere landen zijn op aanvraag, neem gerust contact via het contactformulier.
Belgie               0 EUR (tijdens de soldenperiode 6 EUR, gratis vanaf 100 euro aankoop)
Nederland       9 EUR
Luxemburg     9 EUR
Duitsland        9 EUR
Frankrijk         15 EUR
UK                    15 EUR
Italië                35 EUR
Spanje             35 EUR
Zweden           35 EUR
Denemarken  35 EUR
Oostenrijk      35 EUR
Finland           35 EUR
Polen               35 EUR

Algemene voorwaarden voor retourneren.

Het retourneren van bij Absolutely Golf & Fashion aangekochte artikelen is mogelijk mits aan volgende voorwaarden voldaan wordt.

 • Artikelen gekocht in de outlet of tijdens de soldenperiode kunnen niet geretourneerd worden.
 • binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het oorspronkelijk bestelde artikel
 • ongebruikt
 • onbeschadigd
 • origineel label moet nog aan het artikel bevestigd zijn
 • max. 1 keer retourneren per bestelling

Absolutely Golf & Fashion kan artikelen slechts terugnemen indien ze in een toestand verkeren waarin ze meteen terug in onze online shop kunnen geplaatst worden. Artikelen die duidelijke sporen van gebruik vertonen (make-up, geurtjes, etc), ook al zijn alle andere voorwaarden voor retour voldaan,  kunnen alsnog niet meer in aanmerking genomen worden als retour.

Absolutely Golf & Fashion behoudt zich het recht het terugbetalen van het met het geretourneerde artikel overeenkomstige bedrag te weigeren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van de online shop of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

Hoe een artikel / bestelling retourneren?

Gelieve het volgende stappenplan te volgen zodat wij uw zending zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen.

 • meld via het contactformulier dat u een artikel wilt retourneren
 • u ontvangt vervolgens via e-mail instructies en een retourformulier
 • vermeld de reden op het retourformulier
 • voeg de per e-mail ontvangen bestelbevestiging en het ingevulde retourformulier bij het pakket
 • stuur het artikel terug naar het retouradres, de kosten worden door u gedragen
 • na ontvangst en goedkeuring, stuurt Absolutely Golf & Fashion u een ontvangstbevestiging via e-mail
 • u kan het herroepingsformulier ook hier downloaden
 • indien uw zending goedgekeurd wordt, wordt het artikel terugbetaald

 

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

 • Indien geen bankrekeningnummer werd doorgegeven of indien u hier uitdrukkelijk om vraagt, krijgt u een kortingscode voor het geretourneerde bedrag die 6 maanden geldig is, enkel te besteden bij Absolutely Golf & Fashion.
 • Indien er wel een bankrekeningnummer werd doorgegeven en u wenst geen kortingscode, wordt het bedrag teruggestort binnen de 14 werkdagen.

 

Kosten
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening.
Niet gefrankeerde zendingen of rembourszendingen worden geweigerd.

1. ALGEMEEN

1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen. Iedere bestelling impliceert de aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden.

2. LEVERING en VERZENDING

2.1. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

2.2. De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. De verkoper is niet verantwoordelijk voor onvoorspelbare vertragingen. De producten worden maximaal 30 dagen na de besteldag geleverd tenzij er sprake is van overmacht.

2.3. De artikels worden verzonden volgens het verzendingskosten overzicht per land en op risico van de klant naar het door de klant opgegeven leveringsadres.

2.4. Indien de artikels onmogelijk geleverd kunnen worden, wordt de overeenkomst van rechtswege ontbonden. De verkoper is verplicht om de klant schriftelijk te verwittigen voor het verstrijken van de leveringstermijn. Bij gedeeltelijke levering zal elke levering als afzonderlijke verkoop worden aanzien.

2.5. Aan de leveringsplicht zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door de verkoper geleverde zaken één keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.

3. PRIJS

3.1. De verkoper kan het volledig ontbreken van fouten op de shop niet garanderen. De verkoper kan typografische fouten, fouten en onnauwkeurigheden die betrekking hebben tot de prijs, beschikbaarheid of details van een artikel bevatten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

3.2. De verkoper doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de prijzen accuraat zijn, maar kan niet garanderen dat er absoluut geen fouten in de prijzen zijn geslopen. In het geval dat er een fout in de prijs van een product is, zal de verkoper toestaan dat de klant de nieuwe prijs aanvaard of de bestelling annuleert. Als de verkoper niet in staat is de klant, binnen de 30 dagen, te contacteren zal de bestelling automatisch geannuleerd worden.

3.3. De vermelde prijzen zijn geldig op het moment van publicatie, waarna zij onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen. In deze vermelde prijzen zijn de verzendingskosten niet inbegrepen, Belgische BTW (21%) is wel inbegrepen.

3.4. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven.

3.5 Indien er korte tijd na een aangeschaft product, een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan de afnemer geen aanspraak maken op terugbetaling van het prijsverschil.

3.6. De verkoper is niet verantwoordelijk voor elke vorm van douanekosten of taksen die mogelijks na de verzending kunnen worden toegepast.

3.7. De verkoper behoudt zicht het recht om fouten of onnauwkeurigheden recht te zetten, ook nadat een bestelling werd geplaatst. Bijgevolg behoudt de verkoper het recht de fouten of onnauwkeurigheden op de shop recht te zetten zonder enige vorm van voorafgaande communicatie.

4. VERZAKINGSRECHT

4.1. Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen. De koper dient, vooraleer over te gaan tot terugzending, hiervan melding te maken via het contactformulier of e-mail. Terugzending dient te gebeuren in de originele verpakking, ongedragen, met alle originele etiketten aangehecht, inclusief bijhorende accessoires en eventuele documentatie en zich in nieuwstaat te bevinden zoals het artikel magazijn verlaten heeft.

4.2 Artikelen gekocht tijdens de soldenperiode kunnen niet geretourneerd worden.

5. KLACHTEN of BETWISTINGEN

5.1.Klachten of betwistingen dienen binnen de 14 dagen na levering gemeld te worden. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkoper beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

6. RETOURS

6.1. De goederen kunnen tot, maximaal, 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. De goederen kunnen in geen enkel geval teruggebracht noch terugbetaald worden in een offline winkel zonder voorafgaand contact en bevestiging dat dit eventueel toch kan.

6.2. Er wordt aangeraden een koerier te gebruiken bij het terugsturen van goederen om de mogelijkheid te hebben het pakket te kunnen volgen.

6.3. De verkoper zal niet verantwoordelijk kunnen gehouden worden voor een terugbetaling van goederen die verloren, gestolen of beschadigd zijn.

7. ACHTERSTALLIGE BETALINGEN

7.1. In geval van achterstallige betalingen zullen op de openstaande factuurbedragen van rechtswege en zonder dat enige voorafgaandelijke ingebrekestelling noodzakelijk is de interesten aangerekend worden à rato van 1% per maand vanaf de factuurdatum. Bij wanbetaling en indien een aanmaning per gewone brief 14 dagen zonder gevolg is gebleven zal daarenboven een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn ten belope van 10% (tien procent) van de openstaande bedragen met een minimum van € 50 (vijftig euro) en een maximum van € 2.000 (tweeduizend euro).

8. EIGENDOMSRECHT

8.1. De verkoper blijft eigenaar van alle goederen tot op het ogenblik van volledige betaling.

9. TOEPASSELIJK RECHT

9.1. Op deze verkoopsvoorwaarden is enkel het Belgisch recht van toepassingen en meer bepaald de rechtbanken RPR Gent, afdeling Kortrijk.

Deze website is eigendom van Absolutely Golf & Fashion.

Contactgegevens:

Absolutely Golf & Fashion
De Pannelaan 85
8660 De Panne
E-mail: info@absolutelygolf.be
T: +32 (0)58 42 09 75
Openingsuren:
Dinsdag tem vrijdag:
9u30 – 12u30 & 14u00 – 18u30
Zaterdag
10u00 – 18u00
Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

 

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Absolutely Golf & Fashion of rechthoudende derden.

 

Beperking van aansprakelijkheid

 • De informatie op de webstite is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.
 • Absolutely Golf & Fashion levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen zich onjuistheden voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Absolutely Golf & Fashion de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.
 • Absolutely Golf & Fashion kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.
 • Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.
  De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden.
 • Absolutely Golf & Fashion geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
 • Absolutely Golf & Fashion kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.
 • De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.
 • Absolutely Golf & Fashion verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken RPR Gent afdeling Kortrijk bevoegd.

 

Privacybeleid

Absolutely Golf & Fashion hecht belang aan uw privacy.

Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden i.h.k.v. deze webshop. (bv klantenbeheer, om u op de hoogte te houden van onze activiteiten, …). De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Avenue Plus via info@absolutelygolf.be.
Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden (indien wel het geval vermeldt Absolutely Golf & Fashion hier aan wie).
Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Absolutely Golf & Fashion Wevelgem of via info@absolutelygolf.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Absolutely Golf & Fashion kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar onze-website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk om onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

 

Het gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen cookies op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker. Deze mini bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser.